donderdag 3 maart 2016

Bloghoppen maar.....

Hallo allemaal,

We gaan weer bloghoppen, gezellig!!! 
Als het goed is komen jullie net van het blog van Martine. Wat was ie weer leuk he!!!!

Ik heb gekozen voor gele doosjes. Totaal niet mijn kleur, maar ik wilde alvast wat maken voor de Pasen. Nog een aantal weekjes en dan is het alweer zo ver.
Vinden jullie de Pasen ook zo leuk? Oooo, ik vind het zo'n gezellige dag. Heerlijk uitgebreid aan de ontbijttafel met zijn allen. Eieren eten tot je niet meer kunt. En erna gaan we altijd gezellig met de kids paaseitjes zoeken. Prachtig vinden ze dat, en wij ook want wat is er mooier dan een paar glunderende oogjes als ze er eentje gevonden hebben.
Dit jaar gaan we gezellig de Pasen vieren met vrienden. Natuurlijk nemen we deze creatie mee als cadeautje:


Het eerste doosje is een geel triangeldoosje. Deze heb ik gevuld met paaseitjes en versierd.

Ik heb een slinger gemaakt met kleine etiketjes en een stukje gekleurd touw. Daarop heb ik gestanste letters geplakt.

Aan de linkerbovenkant een stukje lint. Hierop een rond label geplakt en een tekststicker. Het vlindertje zit op een knijpertje. Makkelijk in gebruik want je klemt hem zo ergens op/aan.

Aan de rechterbovenkant een lief klein kevertje. Onder het houten kevertje zit een stukje foam zodat het een kwestie is van gewoon opplakken.

Aan de onderkant heb ik een versiering gemaakt met bloemen. Natuurlijk mag mijn geliefde glazen flesje niet ontbreken. Ik heb er een heel klein stukje lint in gedaan. Onderaan zie je nog een houten handmade knoopje.
 

Rechtonderaan heb ik een onderzettertje gevouwen en zo wordt het een labelhoudertje. Een label met een wit/groen touwtje. Ik ga hier onze namen opzetten.
En wat vinden jullie van het lieve paashaasje (Marianne Design). Ik ben er helemaal verliefd op. Wat een leuke serie beestjes hebben ze!

Het tweede projectje heb ik gemaakt met een heel ander doosje. Een doosje waar je allerlei leuke dingen in kunt doen. Ik heb gekozen voor een stenen paaskuiken. Hij zit lekker in wat geel raffia.

Dit doosje heeft een rond hengseltje. Ideaal om er allerlei dingetjes aan vast te maken.Ik heb gekozen voor geel en groen lint, een bloemetje, een leuk wit kwastje en hetzelfde vlinderknijpertje als bij het andere doosje, nu alleen in het groen.

Aan de andere kant ook een klein wit labelt en een houten knijpertje.
Bovenop het doosje heb ik een klein bijtje geplakt. Ook deze kun je met foam zo op je creatie plakken.

Aan de de voorkant heb ik bovenaan een bindertje geplakt.

Aan de onderkant een stukje lint, een tekststicker en een foam kip!

Deze 2 hele verschillende doosjes zijn omgetoverd tot gezellige paascadeautjes. Ik moet zeggen dat ik ze zelf erg leuk vind en ze met gerust hart durf mee te nemen. Een kleine attentie! Tegenwoordig betaal je weet ik hoeveel terwijl dat eigenlijk helemaal niet hoeft!

Ik wil jullie hele fijne paasdagen wensen. Maak er gezellige dagen van !
Hopelijk wordt het dan ook mooi weer. Met Pasen moet ik namelijk denken aan het voorjaar. En daar hou ik erg van......alles in bloei, de diertjes die weer jonkies krijgen en weer wat meer zon!

Jullie mogen nu naar het blog van Cindy

Hieronder nog mijn gebruikte artikelen. Door op de foto te klikken komen jullie op het betreffende artikel in de webshop van Kimya:                      

14 opmerkingen:

 1. wat zijn ze weer prachtig heel leuk gedaan gr. gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pasen is idd een hele heerlijke tijd, de lente laat zich weer zien en alles in de knop. Ook jou doosjes voelen als echte lente, heel mooi! En lekker vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super om er een leuke paascreatie mee te maken zo leuk om als kleinigheidje mee te nemen.
  ook voor jou fijne paasdagen gewenst!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat enorm leutig zeg. Echt een vrolijke paas cadeautjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee zo voor Pasen!! Mooi gedaan!
  Wat zijn die kleine flesjes ook super zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie creatie voor Pasen met heel leuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel anders dan waar ik net vandaan kom maar och wat is het hier ook leuk om langs te komen!! Zo heerlijk fris en vrolijk, echt super om weg te geven met pasen! Mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog nooit iets voor Pasen gemaakt maar als ik dit zie krijg ik ook zin om eens iets te maken. Ik vind de doosjes geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke Paascadeautjes en verrassend om cadeau te geven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk, mooie gemaakt! Zo krijgen we nog meer zin in de lente ;)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen