donderdag 28 januari 2016

Tasje Love en home


Hallo allemaal,

Toen ik tijdens de Designteam-dag aan het shoppen was kwam ik deze blauwe tasjes tegen en ik was op slag verliefd. Ik ben gek op blauw en vond het er echt uitspringen. Zo lekker vrolijk!
En toen kwam ook de Studio Light lijn Love en Home uit......een prachtige lijn!!! Wat gaaf dat Kimya dat ook verkoop zeg.....Ik moet zeggen dat je er echt alle kanten mee op kunt.
1 +1 =2 en dus was het al snel duidelijk dat daar wat moois mee gemaakt moest worden. Iets wat je eigenlijk gewoon aan iedereen kunt geven passend bij elk thema.
En dit is dan het resultaat geworden:


Als eerste heb ik het tasje bescrapt met het achtergrondvel en vanuit daar verder gegaan met het opplakken van de blauwe doilly.
Aan de onderkant van het tasje een strook blauw kant en je hebt de basis klaar en kunt dan verder gaan met het versieren.
   

Boven aan heb ik labels gemaakt met de letters love die ook op een vel zitten. Ik heb ze vastgeplakt met wat 3d foamtape zodat ze wat omhoog komen. Een wit touwtje erdoor en je hebt een soort slinger.  Een paar vlindertjes erbij....ook helemaal mijn ding.
Aan het handvat heb ik een stukje kant gedaan. Ik heb hem aan 1 handvat gemaakt maar als je ze door beide knoopt heb je het tasje zo gemaakt dat hetgeen in het tasje er niet zomaar uitvalt.


Vervolgens heb ik een plaatje in 3d geplakt en op de creatie geplakt. Het handige van dit plaatje is dat het al in verschillende lagen is uitgewerkt. De vellen zijn gestanst waardoor het een kwestie van uitdrukken is. Ideaal voor mensen die slecht zien of moeite hebben met knippen. Of gewoon als je niet van knippen houdt.
                                              

                    

Aan de rechterkant heb ik een label geplakt. Deze voorzien van een leuk kwastje, een veertje en een bedel. Ik heb Burlap lint gebruikt door het label. Dit kun je makkelijk uit elkaar trekken/splijten waardoor je een speels effect krijgt.

 

Bloemen kleuren je dag, in dit geval het kaartje. Bijpassend in de kleuren die gebruikt worden.
 Een klein flesje ertussen om het wat te breken. Evt kun je er een opgerold papiertje in stoppen met een lief klein berichtje.
Rechtsonder zie je nog een knoopje. Deze opgeplakt, passend bij het thema love (en home)


Linksonder aan heb ik een stukje mesh wired geplakt. Daarop de achterkant van een ronde label en een sticker met de tekst Especially voor you. Ik kwam nog wat leuke plakkertjes in de vorm van een hartje tegen en die vond ik er wel erg leuk bij staan.
Het tasje staat hier op de kast te pronken en ik moet zeggen dat ie daar wel even mag blijven staan want ik ben helemaal in LOVE. 

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben opgedaan en er lekker mee aan de slag gaan!

Knutselgroetjes van Lianne


O ja........hieronder de gebruikte spullen. Klik op de plaatjes en jullie komen op het betreffende artikel in de webshop uit.
 Blauw tasje Achtergrondpapier streep  Knipvel  blauw/witte doilly

  Sticker  Rond label  label middel  Label groot  kwastje  veertje wit  burlap creme  kant blauw  lint zilver  Knoop roze  flesje  mesh wiredGeen opmerkingen:

Een reactie posten