woensdag 21 oktober 2015

Bloghop Kimya klembord

Hallo allemaal!

Wat gezellig dat jullie even langs komen hoppen! Als het goed is hebben jullie al een paar mooie klemborden gezien en  komen jullie nu bij het blog van Desiree vandaan. Wat lief was ie he, ik vind de engeltjes altijd zo schattig.

Maar wat is nu verder de bedoeling?
Hop langs alle blogs van de teamleden en laat bij iedereen een reactie achter. Begin op het Kimya blog en volg de linkjes naar de volgende blogs. Eindig ook bij Kimya en laat daar weten dat je klaar bent met hoppen.Femke verloot onder alle bloghoppers een basisset van Tiets haar gemaakte klembord in deze hop.

Jullie zien nu dat je allerlei kanten op kunt met een klembord en juist dat is zo leuk!

En dan mijn klembord:

Mijn planbord is anders dan de voorgaande. Ik vond het een leuk idee om hem in een fruitkist te doen zodat ik hem ook gezellig neer kan zetten. Scheelt weer een spijker of gaatje in de muur. Een fruitkistje kun je in verschillende winkels halen (deze komt van Xenos), maar je kunt natuurlijk ook langs de fruitteler of een boer in de buurt.

En weet je wat ook erg leuk is? Ik heb er mini-verlichting in verwerkt zodat ie in het donker ook een leuk sfeertje geeft.
We gaan weer een beetje de donkere dagen in. De avonden worden langer en het is buiten al snel donker. De gezelligheid kunnen we weer in huis halen. Her en der een kaarsje en wat kleine lichtjes. Dus die komen zeker terug in mijn project. Mijn kinderen vinden de avonden in het weekend erg gezellig. Groot licht uit en genieten van de sfeer van de lichtjes. Wat lekkers op tafel en het feest is compleet. Iedereen gezellig bij elkaar, soms even een film kijken, een spelletje doen.....mmmm heerlijk! Natuurlijk genieten wij van het lekker knutselen! Nou, ik zou zeggen: begin ook es aan zo'n klembord.

Ik ben helemaal verliefd op de papierlijnen van Studio Light en gebruik deze graag. Kimya heeft diverse lijnen van Studio Light in haar assortiment. Al eerder heb ik in het Kimya blog een klembord laten zien met de lijn Summer at the Beach. De zomersfeer ligt ondertussen weer achter ons en dus over op de winterperiode. Bij dit project heb ik de lijn Winter Seasons gebruikt.

Ik ben begonnen met het klembord te beplakken met het achtergrondpapier van Studio Light waardoor je de basis alvast legt.
Daarna heb ik voorzichtig de lichtjes bovenaan vastgemaakt en het draad heb ik achter het bord langs laten lopen.
Omdat ik het niet zo mooi vind dat je alle draadjes ziet lopen heb ik diverse stukjes Organzalint met sneeuwvlok aan het draad vastgeknoopt. 
Stiekem is dit lint wel een favorietje van me, het is verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

Rechts bovenin heb ik een klein wasknijpertje tussen de lintjes gedaan waarop ik een rendiertje van confetti heb geplakt.

Onder de klem heb ik een kraft loonzakje geplakt. Deze heb ik beplakt met een achtergrondplaatje.
Hierop heb ik 3 blauwe strass-steentje geplakt. En hoe vinden jullie het schattige houten plakker van het rendier ? Wat een schatje he! Ik vind ze zo'n leuk effect geven.
Het papierblokje komt hier bovenop. Om hem een beetje in de kerstsfeer te laten komen heb ik er 2 zilveren confetti rendiertjes op geplakt.

De grote witte label heb ik wit gelaten. Hierop kun je een stukje tekst schrijven aan degene die dit klembord krijgt. 
Aan de label heb ik creme burlap lint geknoopt. Het leuke van dit lint is dat je het ook kunt splijten waardoor je een speels effect krijgt. Eraan heb ik een label in stervorm bevestigt. Een leuke tekststicker erop en je hebt een eigen label gecreeerd. Een leuk lichtblauw kwastje en een sneeuwvlok bedeltje maken het geheel af.





In het midden van het klembord heb ik een stuk ruw jute lint geplakt. Hierover heen heb ik een blauw lintje met wit stiksteekje geplakt. Dit lintje komt later ook terug in het miniboekje en bij de labels.

Aan de rechtermiddenkant heb ik een stukje achtergrondpapier geplakt en daarboven op een hertje in 3d .


Linksonder heb ik een papieren onderzetter geplakt. Daarop een 3d plaatje met tekst snow. Achter de onderzetter 3 kleine labels met het blauwe lint wat ook over het midden van het bord loopt. Tussen de labels een bindertje met de tekst Especially for you.

Rechtsonder heb ik een kraft doosje geplakt, afgewerkt met creme lint met de tekst merry Christmas. Hierin heb ik een klein mini-albumpje gemaakt. Achter dit albumpje heb ik de batterij van de verlichting verstopt.

Het mini-albumpje bestaat uit 3 kleine loonzakjes. De voorste en achterste in zijn geheel en in het midden een dubbelgevouwen zakje. Deze heb ik versierd met de vellen die ik al eerder gebruikte. In het achterste envelopje zit een middelgrote kraft label.





Voor de loonzakjes heb ik wit hangetiket groot bescrapt met een plaatje en daarin een kleine kraft label gedaan. Verder heb ik een mini-etiket, een kerstboom bedel en een kleine label handmade eraan vastgemaakt met een stukje jute touw

Het klembord heb ik met klittenband vastgeplakt in het fruitkistje. Ik kan hem er zo makkelijk uithalen en hem evt vervangen voor een ander thema-klembord.

Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jullie van mijn klembord vonden. Het is altijd leuk om te weten of een ander hem mooi vind en hem ter inspiratie kan gebruiken. Ik vond het in ieder geval erg fijn dat jullie even langskwamen en heb genoten van het maken van het klembord. Komen jullie nog es langs?
Geniet van de donkere, knusse momenten met elkaar en maak maar flink wat gezellige creaties als het buiten te koud is, te nat of gewoon als je zin hebt.

Jullie mogen nu verder hoppen naar het blog van Esther


Creatieve groetjes van Lianne









26 opmerkingen:

  1. Gewoon een kunstwerkje wat je dan in je huis neerzet. Erg leuk en mooi gemaakt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. SUPER< SUPER< SUPERmooi, Sfeervol en weer heel anders, dan de andere. Leuk idee, hoe je de batterijhtjes weg-gewerkt hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook deze is erg mooi. Mooie kleur combinatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wouw ook deze is weel zo mooi leuk zo in dat kistje en met die lichtjes. En ook weer zo veel op te zien.
    Groetjes alice

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeeeeeeetje wat mooi!!!!! Zo leuk bedacht, ik raak niet uitgekeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeeeeeeetje wat mooi!!!!! Zo leuk bedacht, ik raak niet uitgekeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat ontzettend GAAF!
    Vind deze lijn van Studio Light ook ontzettend mooi.
    Jouw idee om dit te verwerken in een kistje is super.
    Daar zou ik zelf nooit op zijn gekomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou zeg weer heel anders. Maar wat gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Grappig idee om er lampjes in te plaatsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, wat mooi, in eerste instantie dacht ik dat ik verkeerd zat maar toen ik begon te lezen begreep ik dat het in een kistje was geplakt, wat een geweldige vondst, super met de verlichting, het lijstje voor de krea doe wordt steeds langer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze is prachtig. Zo anders in dat fruitkistje.
    Ik vind hem geweldig

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Jemig wat een werk!!! Maar zóó leuk! Maar wat heb je het leuk in een kistje gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een superoriginele uitvoering is dit.....en zo leuk verwerkt in het kistje....handig om er met deze donkere dagen verlichting in te doen....kun je er heel de dag en avond van blijven genieten!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wauw Lianne, ik vindt hem echt supergaaf!
    X desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wow deze is wel heel gaaf. Superleuk idee om het in een kistje te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Waanzinnig mooi! Wat een supergaaf idee om het klembord in een kistje te verwerken. Zo is het inderdaad gelijk een heel ander project met dezelfde basis. Ook die verlichting erin en de manier waarop je de batterijen hebt weg gewerkt! Ik krijg er gelijk zin in om er ook aan te beginnen......maar eerst nog even wat andere projectjes afmaken!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Lianne,
    Wow super zeg jouw mooie gepimpte klembord.
    Ik raak gewoonweg niet uitgekeken.
    Zoveel te zien ik kijk mijn oogjes uit.
    Ik hop weer eens verder.
    Liefs en Creatiefs
    Cinderella
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  18. geweldig en weer wat geleerd. Vind de manier van de lampjes en schakelaar super.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat heb je dit leuk gedaan zeg! Ik blijf kijken en telkens zie ik weer wat nieuws! Prachtig je creatie!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wauw, wat gaaf gedaan...en tot in detail uit gewerkt, met lichtje en het doosje...jeetje wat een werk. Je zou bijna vergeten dat er ergens een klembord zit...toppie ga nu weer verder hoppen groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wauw, wat een super idee met het kistje.

    BeantwoordenVerwijderen