woensdag 1 juli 2015

We gaan bloggen!!!!!

Hallo allemaal,


Als eerste zal ik me even voorstellen, want het is natuurlijk wel fijn om een beetje beeld te hebben van wie ik ben.

Nou ik ben Lianne, net 40 jaar en ben iets meer dan een jaar gelukkig getrouwd met mijn superman Djille. We wonen in het mooie, gezellige Enkhuizen.
Het is hier een drukke boel, want we hebben een druk gezin. Maar gezellig is het zeker en we vervelen ons nooit! Ons motto is: het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen!
We zijn niet zomaar een doorsnee gezin, nee, integendeel! Zowiezo is een samengesteld gezin vaak al wat groter, maar wij hebben kids met extra zorgen. Geeft niks, maar maakt het soms wel wat pittig en intensief hier in huis.

Tim is 12 jaar, heeft een verstandelijke beperking, adhd en autisme. Hij woont gelukkig gewoon hier en gaat eens per 2 weken naar zijn vader. Dan hebben we Fleur van bijna 11 jaar en Daan van 9 jaar. Hij heeft een hoog IQ, Adhd en PDD-nos.
Manlief zijn zoon heet Tycho, is 7 jaar en zit ook in de medische mallemolen  met kenmerken ADHD en Autisme. En samen hebben we een draakje......nu 2 en 1/2 jaar. Heerlijk jochie vol humor, maar ook een flink eigen willetje en een kleine draaikont!
Ik heb altijd in de zorg gewerkt en gebruik die kennis nu thuis. Helaas lukt werken niet in combi met de zorg voor de kids. Daarnaast heb ik zelf diabetes.
Het frutselen is iets wat ik al doe van kleins af aan en ik vind het nog steeds heerlijk om te doen. Een stukje afleiding en ontspanning maar het is voor mij ook iets waarin ik wat kan betekenen richting anderen.
Sinds kort zit ik in het Designteam van Kimya Verpakkingen, een uitdaging voor mij om mooie creaties te maken voor een geweldige shop!


Het lijkt me leuk om mijn creaties op een blog aan jullie te showen. Dus roepen we weer een blog in het leven. Gewoon om jullie wat inspiratie te geven, maar ook omdat ik zo mijn creaties direct vastleg. Want het is natuurlijk altijd leuk om je eigen creaties nog even te kunnen zien.
Ik heb al eerder een blog gehad, maar ik moet eerlijk zeggen dat het bijhouden nog iets is wat ik best lastig vind. En ook alles rondom hoe je dingen doet op een blog vraagt nog wel wat


Ik maak niet alleen kaarten of scrapprojecten. Ik haak ook graag, vind het leuk om de kids zelfgmaakte traktaties te laten geven, doe aan kleuren voor volwassenen en ben in voor allerlei nieuwe dingen.


Ik hoop dat jullie zullen genieten van mijn creaties. Laten jullie weten wat jullie vinden van mijn creaties? ik vind het namelijk erg leuk/gezellig om jullie reactie te horen/lezen!


Groetjes van mij!!!!!3 opmerkingen:

 1. Hoi lianne, veel succes maar ik wil je volgen maar dat gaat niet, zie geen knopje - fijne tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Lianne.
  Heel leuk blog. Maat kan geen volger worden.... Klopt dat, zal die van.mij ook weer een aanpassen.... Knuffels Janita

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Welkom in blogland !
  Leuke foto's zeg, en nu op naar de mooie
  kaarten en creaties, leuk hoor bloggen,
  pas op het is wel verslavend hihi.
  Gezellige en fijne (knutsel) zonnedagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen