vrijdag 6 mei 2016

Bloghop doosje met notitieblokje

Hallo allemaal,

Wat gezellig dat jullie even komen langshoppen!!!!Als het goed is komen jullie nu bij het blog van Cindy vandaan en sluit ik het hoprijtje....Wat had iedereen toch een gave uitwerking he!
Zijn jullie al wat inspiratie rijker? En zijn jullie niet vergeten om overal een reactie achter te laten, want pas dan ding je mee naar een leuke Kimya-prijs....

En dit is mijn creatie:

Ik ben aan de slag gegaan voor mijn moeder. Want wat is er nu leuker om een zelfgemaakt cadeautje te geven op moederdag. Mijn moeder is gek op tuinieren en ze hebben zelf een prachtige tuin. Als ik daar loop ruikt het heerlijk, vooral de lavendel waar ze gek op zijn....
Het papier van Studio Light "provence" past dan ook erg goed bij mijn idee. Een doosje met notitieblokje en natuurlijk een tuinbon.


Het doosje heb ik rondom be-inkt. Daarna heb ik een scrapvel op het doosje geplakt (paarse achtergrond) en daarna een mooi stuk papier gepakt om de mooie basis te maken. Vanuit daar kun je verder aan de slag en het doosje beplakken.


Linksboven heb ik een leuke houten vlaggenlijn geplakt. Hierop komt de naam van mijn moeder . Wat zijn ze mooi he! Ik was op slag verliefd....


Linksonder heb ik een bloementoefje gemaakt. Ik ben begonnen met houten bloemen op te plakken en daarom heen heb ik het verder versierd. Wat losse bloemen maken het vrolijk. En wat vinden jullie van het gave flesje? Natuurlijk heb ik die gevuld met wat lavendel, uit moeders tuin.
Van paars papier heb ik 2 pijltjes gevouwen, weer eens wat anders. Een stukje filmstrip erbij en natuurlijk een bindertje maken het af.


Op de rechterkant van het doosje zit een witte doily. Hierop heb ik een plaatje geplakt. Door de bovenzijde vrij te houden van tape ontstaat er een pocket. Daarin heb ik 2 labels met paars lint gestopt. Aan het label hangt ook een belletje, vastgemaakt met een stukje touw.
Op het plaatje heb ik 2 hartjes geplakt.
Onderaan heb ik een ronde kraftlabel geplakt met een tekststicker erop. Een stukje paars koord maakt het wat speelser.
Verder heb ik nog een tekst gebruikt en een brad.



In het doosje zit mijn notitieblokje. Deze heb ik wat rustig gehouden, want je moet hem natuurlijk wel kunnen gebruiken.
ook hier ben ik begonnen met het be-inkten van de randen en het opplakken van een mooi scrappapiertje. De doily laat ik hier terugkomen zodat het bijpassend geheel wordt.
Een plaatje met daaronder 2 labels en een prachtig nieuw lintje met hartjes (en aan de andere kant een soort van vlaggetje). Een tekststicker en wat losse plaatjes (oa de vlinders, het hartje en het potje lavendel) maken het af.


De binnenkant van de deksel heb ik voorzien van een rand. Hierin heb ik wat labels gedaan waarop ik wat liefs ga schrijven. Want ik heb natuurlijk de liefste moeder en dat ga ik haar zeker laten weten!!!!

En dan zijn jullie nu weer aan het einde gekomen van mijn creatie/verhaaltje. Vanaf hier kunnen jullie weer terug naar het blog van Kimya Verpakkingen en dan zijn jullie het rondje rond.

Ik wil jullie allemaal een hele fijne dag wensen! Maar met dit heerlijke weer gaat dat zeker lukken denk ik......Wat is het lekker he......
Voor iedereen ook een fijne moederdag!

Lieve knutselgroetjes van Lianne

O ja......hieronder nog de linken van de gebruikte produkten. Wanneer je hierop klikt kom je automatisch bij het artikel in de webshop....